آیا با استناد به این نوشته میتوانم ثابت کنم که به وی قرض داده ام؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #24812110

با سلام
پولی را به کسی قرض داده ام اما رسید نگرفته ام ولی بر روی چک در قسمت در وجه نوشته شده در وجه فلانی بابت قرض
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله اگر در قسمت در وجه چک قید شده باشد بابت قرض فلانی این امر اثبات این امر میباشد

با سلام
اگر چک پاس نشده اقدام به برگشت و طرح دعوی نمایید همینکه چک در وجه شما و در ید شماست مبین وجود تعهد طرف مقابل بمیزان مبلغ مندرج در روی چک در حق شماست و نیاز به اما و اگر ندارد. تنها در مواردی نیاز به بررسی های بیشتر دارد که طرف مقابل ادعای سفید امضا یا بعضا ضمانی بودن چک داشته باشد ولی همینکه قید شده در وجه شما و بابت قرض کافیست

سلام دارنده هر زمام نیتواند چک را برگشت بزند اما شما با فیش پرداخت قرض خود میتوانید ثابت کنید مبلغ چک را پرداخت کرده اید

در صورتیکه فرد مورد نظر اقدام به پشت نویسی و نقد کردن چک در بانک نموده باشد امکان مطالبه وجود دارد در غیر اینصورت باید رابطه گیرنده وجه از بانک با کسی که شما مدعی وی هستید برای دادگاه ثابت شود .