لطفا راهنمایی فرمائید که حکم دادگاه بدوی درست می باشد یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۳ #24792646

اینجانب زمین مسکونی در سال ۹۲ خریداری نمیدم زمین مذکور دارای پروانه ساخت و ساز سال ۸۸ می باشد که در سال ۹۳ بعد از تمدید پروانه ساخت ساز به نام اینجانب صادر شد و اینجانب اقداماتی نظر چرس و صاف کردن در سال ۹۳ بر روی زمین انجام دادم این زمین از سال ۷۰ در تصرف ایادی قبلی و بعد در تصرف اینجانب قرار گرفته در سال ۹۶ فردی اقدام به ساخت دیواری به ارتفاع یک متر بر روی زمین اینجانب کرده و با توجه به اینکه چندیدن بار تذکر دادم توجهی ننموده حال به عنوان رفع تصرف حقوقی شکایت کرده ام و خوانده صراحتا اعلام نموده در قدیم زمین فوق دیوار گلی داشته که مربوط به ایادی قبلی بوده دادگاه بدوی دعوی اینجانب رو با توجه به اینکه تصرفات خوانده مربوط به سال ۹۶ یا ۹۷ می باشد و مخالف ماده ۱۷۴ ائین دارسی مدنی حکم بر عدم ثبوت دعوی مطروحه صادر نموده در حالیکه تصرفات اینجانب و ایادی قبلی محرز می باشد و خوانده اظهار داشته در حدود چهار سال پیش اینجانب دیوار را بنا کرده ام .
اگر بخواهم اعتراض بزنم به حکم بدوی دقیقا چه چیز ذکر کنم؟
ممنون میشم از کسانیکه راهنمایی کنن

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر سند مالکیت داشته باشند شما باید تصرف را ثابت کنید.

سلام اعلام نظر نیازمند بررسی و مشاهده اصل رای می باشد و بهتر است جهت وصول نتیجه اقدام به رزرو مشاوره نمایید

درود بر شما، دوست عزیز تا رای به شکل دقیق بررسی نشود نمیتوان در موردش به طور صحیح اظهارنظر نمود، لذا بهتر است متن رای دقیقا بررسی شود، برای چگونگب اعتراض نیز بایستی پرونده بررسی و مطالعه شده باشد.

بدون اطلاع از جزئیات و بررسی اسناد و مدارک شما و مطالعه رای صادره نمیتوان هیچ اظهارنظر وراهنمایی دقیقی نمود .

با چند کلمه نوشتن گزینشی رای دادکاه نمی توان نظر دقیق بشما داد
بهتره بود بجای بعض نوشته ها اهم رای دادکاه نوشته می شد تا پاسخ دقیقتری می دادیم