علت پذیرش اعتراض به رای رجوع از هبه با پایان مهلت تجدیدنظرخواهی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵ #24785352

با سلام، در تاریخ ۴/۱۰/۱۴۰۲ رای دادگاه در مورد تایید از رجوع هبه به نفع من صادر شد و طرف دوم هر چند در زمان تشکیل دادگاه غایب بود، لکن از رای صادره اطلاع داشته و در سامانه نیز آن را مشاهده کرده است، چرا که پرینت رای دست ایشان بوده. اکنون و پس از گذشت سه ماه نسبت به رای صادره درخواست اعتراض و ارسال به دادگاه تجدیدنظر را داده است و برای من ابلاغیه تبادل لوایح صادر شده است. چگونه ممکن است پس از پایان مهلت اعتراض ۲۰ روزه، رای مورد اعتراض قرار بگیرد؟! آیا من می‌توانم با حضور در شعبه از ارسال پرونده به دادگاه تجدیدنظر ممانعت کنم یا نسبت به ارسال آن اعتراض نمایم؟ یا اینکه موظف به ارائه لایحه دفاعیه خود هستم؟ با تقدیم احترام.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تجدیدنظرخواهی خارج از موعد به هیچ وجه قابل رسیدگی نیست.در عین حال باید زمان دقیق ابلاغ رای بدوی و تقدیم دادخواست تجدیدنظرخواهی بررسی شود.

سلام امکان ممانعت ندارید ولی میتوانید با ارسال لایحه موارد مستدل خود را به اطلاع برسانید

با سلام
اینکه به شما ابلاغیه تبادل لایحه اومده یعنی شعبه پذیرفته که اعتراض خارج از مهلت نیست.
و اگر اصرار به خارج بودن از مهلت دارید داخل لایحه ذکر کنید.

با سلام
لایحه ارسال نموده و ضمن دفاع به خارج از مهلت بودن تجدیدنظرخواهی خوانده اعتراض کنید.

سلام در لایحه دفاعیه به خارج مهلت بودن اعتراض استناد نمایید