تعرض به ملک ما چگونه از طریق قانون رفع شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۰ #24779931

سلام
شهرداری بدون اطلاع قبلی وارد زمین ورثه ای ما شده که بالای صد سال قدمت داره بدون اینکه طرح مصوبی داشته باشه وارد زمین شده بیش از سی میلیون خسارت وارد اورده براثر تخریب دیوار زمین
براثر درگیری نیروهای شهرداری با مالکین باعث ضرب و شتم مالکین شد
طزح تفصیلی شهر را به دلیل اینکه خودم معماز هستم دارم
و کمربندی که قراره کشیده بشه اصلا از داخل زمین ما عبور نمیکنه
و اصلا متوجه نمیشیم که شهرداری ساوه چطور بدون در دست داشتن طرح مصوب بدون اطلاع مالکین بر چه اساسی به خودش اجازه داده وارد ملک ما بشه درحالیکه این ملک جز اراصی ملی هم نیست. احتمال رانت خواری بسیاز بالاس چون با پیج تندی ایت کمربندی از مسیر اصلی خودش که مناهی به تپه های بالا دست میشه خارج و وارد زمین ما میشه!!!!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، شما می توانید ضمن پیگیری از طریق شهرداری اخیر و شورای شهر مربوطه ، ضمن اطلاع به سازمان بازرسی جهت احقاق حق به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید، موفق باشید.