آیا می توانم با همین وکیل برائت بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #24761421

با سلام سال ۹۳ که من کارشناس آزمایشگاهی دانشگاه بودم روی میزم یه نامه که کپی هم بود گذاشته بودن که متن نامه مربوط به نامه نگاری رئیس دانشگاه با وزیر علوم بود که اگر پخش می شد شاید باعث مشکلات اجتماعی می شد من نامه را به یکی از اساتید نشان دادم ولی او نیز همچنین نامه ای روی میزش گذاشته بودند من فکر کردم اشخاصی که این را پخش کردند را می شناسم بنابراین آن نامه را به اتاق آن شخص برگرداندم ولی گویا آن شخص نامه را به اطلاعات داده بود بین رئیس دانشگاه و آن شخص کدورتی دیرین بود ولی وقتی مرا از اطلاعات خواستند منی که یک خانم متاهل در یک محیط کوچک زندگی میکردم ترسیدم ولی اطلاعات گفتند مشکلی نیست نامه پخش نشده آگه اعتراف کنی آزاد هستی در غیر این صورت اینجا می مونی من برای حفظ آبروم اعتراف کردم کار من بوده هیچ گونه مدرکی علیه من وجود نداره رئیس دانشگاه هم شکایتی نداره نامه جعلی کپی هستش مدارکی هم وکیلم ارائه داده که انجام این کار توسط من نبوده حتی نامه جعلی توسط کارشناس بررسی نشده و همان استاد حاضر به شهادت شده که قبل از من نامه را رویت کرده دستگاه کامپیوترم توسط اطلاعات بررسی و بازیابی شده ولی هیچ گونه مدرکی یافت نشده صرف فقط اعترافاتم که به سادگی به ساختگی بودن آن میشه پی برد من از اردیبهشت ۹۴ تا کنون با قرار بازداشتی ۱۰۰ میلیونی آزادم و بهمن ۹۸ بازپرس پرونده را با عنوان جعل و تشویش اذهان عمومی به دادگاه فرستاد اولین دادگاه به دلیل کرونا لغو دومی وکیلم حاضر شد والان دوباره ابلاغیه برای تیر ماه صادر شده وکیلم می گوید قاضی هنوز نتوانسته تصمیم بگیرد به نظرتان آیا من باید وکیل عوض کنم (دوست ندارم ایشان را عوض کنم چون دلم نمیاد نان کسی را ببرم از طرفی می ترسم پرونده را ببارم و الکی الکی محکوم بشم) به نظرتان با این اوصافی که گفتم حکم من چی میشه آیا می توانم با همین وکیل برائت بگیرم دادگاه در یک شهرستان بسیار کوچک هست وتا حالا همچنین موضوعی در این شهرستان پیش نیامده (هرچند من الان به یک استان مهاجرت کردم به خاطر این موضوع)

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع شما حساس است و چشم پوشی از آن ممکن است برای شما مشکلاتی در بر داشته باشد لذا اگر شما در آن دخل و تصرفی نداشته اید با بیان روشن و صادق حقیقت را بیان کنید . در این مورد نیازی به وکیل ندارید زیرا در اغلب این موضوعات دادگاه حضور شخص را الزامی میداند و پذیرای وکیل نیست