معرفی طرف معامله و خریدار به فروشنده جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #24745455

فردی که در سایتی خود را خریدار معرفی کرده بود به فروشنده ای معرفی کردم تا کمیسیون بگیرم
ولی خریدار کلاهبردار از اب در اومده ۲۰ فقره چک به فروشنده داده که بعد از یکسال و نیم وصول نشده
فروشنده از من به عنوان مشارکت در کلاهبردای شکایت کرده
ایا من مجازات میشم؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف دلالی و واسطه گری جرم نمی باشد مگر اینکه تبانی و ارتباط بین شما و خریدار محرز باشد که شما شریک جرم محسوب می گردید

شما باید بتوانید در دفاع از خود عدم بی اطلاعی از وضع و حال فروشنده را بیان کنید و شاکی باید اثبات کند که شما با هم مشارکت داشته اید و برای این ادعا خود اسناد و مدارک ارائه دهد

با سلام
فروشنده برای اثبات ادعای خود باید دلیل و مدرک محکمه پسندی ارایه دهد . و در صورت اثبات اینکه رابطه ای بین شما و کلاهبردار نبوده است شما تبرئه خواهید شد