آیا برای افت قیمت می توان توافق کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۸ #24717267

بنده با خودرویی تصادف کردم و مقصر هستم، زیاندیده تقاضای افت قیمت کرده، آیا اگر به مبلغی توافق کنیم‌ می توانیم با تنظیم یک متن و امضا طرفین بدون مراجعه به شورای حل اختلاف مساله را حل کنیم؟ شخص زیاندیده بعدا می تواند دوباره شکایت کند؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طرفین میتوانند با یکدیگر توافق نمایند لیکن صلح نامه در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شده باشد، و حق طرح شکایت و دعوی از طرف مقابل سلب شود بهتر است.

با سلام
بله شما میتوانید با توافق سر قیمت اقدام به تنظیم توافق نامه ای نمایید و شخص رضایت کامل و بی قید و شرط خود را در قبال اخذ مبلغ اعلام نماید و در صورت امکان از دو نفر شاهد جهت امضای توافق نامه استفاده شود .

اقرار مبنی بر رضایت بدون قید و شرط و منجز در دفتر خانه تنظیم کنید

با تنظیم صورتجلسه ای که بیانگر توافق بوده و به امضاء طرفین و شهود برسد ، نیازی به مراجعه شورا نخواهد بود . دقت نمایید که در متن صورتجلسه موضوع عدم حق اعتراض و عدم استماع هرگونه ادعایی درج شود .

می توانید توافق و رضایت را در دفتر اسناد رسمی تنظیم نمایید تا در آینده مشکلی پیش نیاید.