پرونده از جهت عدم تقویم خواسته ناقص است چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۴۸ #24702288

باسلام
بنده دادخواست استرداد لاشه چک را داده ام
اما امروز یه ابلاغیه اومده با این عنوان:
پرونده از جهت عدم تقویم خواسته ( خواسته مالی و قابل تقویم ) ناقص است.
این یعنی چی؟
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواسته استرداد لاشه چک در اکثر محاکم به عنوان خواسته غیر مالی تلقی می شود ، ولی بعضی از دادگاهها اعتقاد به مالی بودن این خواسته دارند . علی الظاهر دادگاه رسیدگی کننده به خواسته شما در زمره دادگاههایی است که اعتقاد به مالی بودن داشته و از این رو اخطار رفع نقص صادر نموده است . باید به دادگاه مراجعه و کسری هزینه دادرسی را به موجب لایحه ای ابطال و مقدار خواسته را تصریح نمایید .

سلام در دادخواست، خواسته شما برای پرداخت هزینه های دادرسی و وضعیت قابل تجدیدنظر بودن یا نبودن خواسته باید مشخص باشد ودر چک اصلا بحث تقویم خواسته مطرح نیست وشما باید معادل مبلغ چک نسبت به سهم هر مرحله رسیدگی هزینه دادرسی پرداخت کنید اما نکته حائز اهمیت در خواسته شماست واینکه استرداد لاشه چک به نظر دکترین ورویه حقوقی ،یک دعوی غیر مالی محسوب می شود که در اینصورت نیز بحث تقویم خواسته منتفی است وباید هزینه دادرسی دعوی غیر مالی پرداخت شود.به هر حال برای رفع نقص و پرداخت هزینه دادرسی وابطال تمبر باید به دفتر شعبه مراجعه نمایید وگرنه دعوی شما رد خواهدشد