ادعا میکنند که این مغازه که تو گرفتی هم برای ماست، ادعای اونها درست است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #24669744

سلام خسته نباشید بنده از پدر بزرگم مغازه خریداری کردم پول شو پدر بزرگم نگرفته ولی داخل مبایعه نامه که بنگاه دار تنظیم کرد نوشتش پول در حضور بنگاه دار پرداخت نشده میخواستم ببینم فردا روزی وارث میتوانند ادعای ندادن پول یا مالکیت بکنند
سوال دوم اینکه همین جا رو که خریداری کردم قبلا بغل همین مغازه رو داده بوده به دخترهاش در مبایعه نامه اونا متراژ نوشته نشده الان ادعا میکنند که این مغازه که تو گرفتی هم برای ماست میخواستم ادعای اونا درست یا میتوانند ادعا کنند

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مغازه که شما خریده اید جزو محلی باشد که قبلا به دختر ها داده شده است محل متعلق به آنهاست و در واقع پدربزرگتان دیگر مالکیت این قسمت را نداشته‌اند تا بخواهند به شما واگذار کنند
و راجع به نحوه تنظیم قرارداد بدون اینکه متن آن ملاحظه شود نمی توان راجع به صحت و درستی یا عدم صحت آن اظهار نظر نمود