آیا به دلیل تایپی بودن متن و اینکه همه آن ها زیر ۹ صفحه اول را امضا نکرده اند،امکان سوء استفاده و جعل توافقنامه از طرف آن ها وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۶ #24662775

با عرض سلام و احترام.
بنده در سال ۹۱ یک توافقنامه ی تایپی ۱۰ صفحه ای با یک گروه ۴ نفره امضا کردم.این توافقنامه زیر هر صفحه جای امضا نداشت و در صفحه دهم من در یک طرف و آن ۴ نفر در طرف دیگر امضا کردیم.برای محکم کاری زیر ۹ صفحه اول من و یک نفر از آن ها نیز امضا زدیم و یک نسخه پیش آن ها و یک نسخه پیش من می باشد.

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به دو نسخه بودن توافقنامه امکان الحاق و جعل وجود ندارد چرا که با ارائه نسخه ها به کارشناس به راحتی امکان تشخیص نقاط الحاقی و جعلی متن میسر خواهد بود .

درود
بهتر بود تمام صفحات توسط تمام شما امضا می شد زیرا امکان سو استفاده وجود دارد.

بله با توجه به عدم امضای سایر صفحات امکان هر نوع سو استفاده ای وجود دارد

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. اصـولا باید ذیل هر صفحه را بصورت جداگانه امضاء می نمودید تا امکان هرگونه سوءاستفاده و یا جعل احتمالی بعدی متون به حداقل برسد..
در هر صورت باید حداقل یک نسخه از توافق فوق را ضمن تصدیق (رونوشت برابر اصل کردن) نزد خود نگهدارید تا در صورت هرگونه سوءاستفاده احتمالی مبنی بر حذف و یا الحاق نمون متون، در آینده قابل بهره برداری از نظر کارشناس اسنکتاب خط و امضـاء قرار گیرد..
موفق باشید..

با سلام.
امکانش هست ولیکن شما فرمودید خودتان امضا زدید نه صفحه اول را، پس نگرانی برای شما وجود ندارد.

با سلام
بر اساس اصول قرارداد نویس بازد در انتهای قرارداد ذکر می گردید که این قرارداد در ده صفحه و دو نسخه تنظیم گردیده که هریک حکم واحد دارند ، لذا چنانچه موارد مذکور راعایت نگردیده امکان هرگونه سو استفاده برای دیگران از آن وجود خواهد داشت .