امکان آزمایش مجدد اعتیاد در پزشکی قانونی بابت استخدام

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۱ #24613981

سلام وقت بخیر و خسته نباشید، بابت استخدام، آزمایش اعتیاد در پزشکی قانونی دادم ولی گفتن مشکوک هستش و دو هفته کاری زمان می‌بره جوابش. آیا راهی هست برای آزمایش مجدد در این مکان؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ هزینه اضافی از شما اخذ می‌نمایند و برای تشخیص خلوص به آزمایشگاه تخصصی ارسال می‌گردد در صورتی که استعمال مواد نداشته باشید جای نگرانی نیست

شما نمی توانید درخواست آزمایش مجدد کنید، مگر اینکه خود پزشکی قانونی به دلیل خطا اعلام کند نیاز به آزمایش مجدد باشد

با سلام
پرسش شما حقوقی نیست، در صورت نیاز آزمایش مجدد انجام خواهد شد.

درود این موضوع بستگی به مرجع مربوطه دارد اما شما می توانید اعلام کنید که جواب مثبت به دلیل مصرف مسکن بوده است ودرخواست کنید مجدد از شما ازمایش گرفته شود به احتمال زیاد ازمایش مجدد گرفته خواهد شد

با سلام،تصمیم گیری در این خصوص با مرجع مربوطه است .سرخود نمی توانید...

سلام سوال حقوقی نیست .در صورت لزوم مجددا آزمایش گرفته میشود

باسلام میبایست خودآنهاتصمیم بگیرندوبه شمااطلاع دهندتاموردوثوق آنهاباشد .