آیا برای اخذ مجوز ساخت ملکی ماترک نیاز به امضای وراث میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۳ #24594138

باسلام به همه وکلای گرامی . پدرم چند سال قبل از فوتشان برای بازسازی ملک کلنکی شان درخواست مجوز ساخت از شهرداری داده بودن.و همان خانه را بین سه برادرم صلح کردن.الان که انها میخواهند اقدام به ساخت کنند آیا با همان مجوز ساخت قبلی میتوانند یا نیاز به مجوز جدید هست. و درصورت گرفتن مجوز جدید نیاز به امضای سایر وراث نیز میباشد؟ درصورت عدم پرداخت سهم خواهران راه حل قانونی برای ما چه میباشد؟باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه جواز صادر نشده باشد، بایستی بعد از صلح را این سه متصالح پیگیری نمایند، تغییر جواز نیز نیازمند پیگیری همه ی وراث است.

- اگر مجوز صادره دارای اعتبار باشد نیازی به درخواست مجدد نبوده و تنها با اصلاح نام مالک میتوان از همان مجوز استفاده کرد .
- اگر سند ملک به نام برادران شما منتقل شده باشد ، برای تقاضای مجوز و .... نیازی به امضاء وراث نیست .

با درود اگر قبلا تا هرکجا پیگیری شده باشد اکنون قابل پیگیری است از آنجایی که بیان شده صلح‌ کرده اند، به افرادی که صلح شده آنها باید اقدام‌ نمایند

سلام اگر مجوز صادر شده باشد نیازی به مجوز جدید نیست ولی اگر مجوز هنوز صادر نشده باشد برای پیگیری نیاز به تمامی وراث است