کارشناس رسمی دادگستری چگونه پرونده را بررسی می کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۰۵ #24593690

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده در خصوص سوالی که چند وقت پیش مطرح کردم مجددا سوالی در خصوص پرونده ام خواستم مطرح نمایم.
بنده کارمند بانک هستم و از بنده بانک به جرم جعل کارت عابر بانک شکایت کرده است.به طوری که در جلسه تفهیم اتهام بازپرس به نتیجه ای نرسید و بنده اظهار کردم کارت بانکی توسط کارمند دیگر صادر و توسط کارمند دیگر فعال شده است و مدارک کد کاربری هم موجود است، هیچ ارتباطی به بنده ندارد و در تاریخ صدور کارت بنده مرخصی استعلاجی پزشکی بودم، در حالی که این پرونده به دادسرای جرایم رایانه ای تهران ارسال شده است و بازپرس چون هیچ مدرکی بر علیه بنده وجود ندارد، پرونده را به کارشناس رسمی دادگستری فناوری اطلاعات ارسال کرده است، با توجه به این که بازپرس گفته است بانک فیلم دوربین مداربسته دارد که تو در آن روز فقط حضور داشتی و نگفته کارتی را صادر کردی ولی بنده اظهار کردم که مرخصی بودم و مدارک پزشکی هم دارم و اظهار کردم بنده چند ماه قبل از صدور کارت در آن محل کار کردم.
سوال بنده این است که علت ارجاع پرونده توسط بازپرس چه می باشد؟
کارشناس رسمی دادگستری چگونه پرونده را بررسی می کند؟
آیا کارشناس بر علیه بنده گزارش می کند؟
ممنون میشم به سوالات بنده پاسخ بفرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناس درراستای دستورصادره بازپرس ، پرونده رامطالعه و با طرفین دعوی صحبت و نظریه خویش رادرمهلت مقرر اعلام میکند

سلام علت ارجاع به کارشناس توسط بازپرس در برگ صورت مجلس قید می شود باید به دادسرا مراجعه کرده و آن را بخوانید .

سلام
کارشناس آیتی صرفا این موضوع را بررسی می کند که این کارت توسط کدام سیستم و با کد اختصاصی کدام کارمند صادر شده است.
اینکه شما بتوانید اثبات کنید در آن روز مشخص در محل حضور نداشتید بسیار اهمیت دارد ( حتی اگر کارت توسط کد شما صادر شده باشد)
درست مانند اینکه شخصی سوار بر ماشین شما مرتکب قتل شده باشد، خودرو مال شماست ولی شما میتواتید اثبات کنید که راننده نبودید.

کارشناس دادگستری ابتدا باید پرونده شما را مطالعه کند تا در جریان کار و اطلاعاتی که بازپرس درصدد رسیدن به آنها می باشد قرار گیرد سپس با توجه به نوع جرم شروع به بررسی چگونگی انجام جرم واقع شده می کند ولی نمی تواند مجرم را معرفی کند زیرا این امر در صلاحیت مقام قضایی است و شاید بتواند در این خصوص نظر بدهد و بنا به اظهارات شما که مدعی هستید حضور نداشته اید بعید می دانم جرم قابل انتساب باشد اما در عین حال اینکه مورد اتهام واقع شده و تفهیم اتهام شده اید جای تامل دارد و چه بسا مدارکی در پرونده موجود بوده است.