چگونه از قانون ظالمانه تعهد به آموزش و پرورش خلاص شوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۱ #24590769

عرض سلام و وقت بخیر دارم
بنده ورودی آموزش و پرورش ماده ۲۸ هستم.
یعنی از دانشگاه دولتی و سراسری بجز دانشگاه تربیت معلم وارد آموزش و پرورش شدم.
یعنی آموزش و پرورش هیچ هزینه ای بابت آموزش بنده، متحمل نشده و ینده یکساله که به صورت پیمانی واردش شدم،هنگام ورود ازم تعهد محضری ۱۰ ساله گرفتن که در صورت خروج به ازای هرسال عدم تعهد ۱.۵ میلیون پرداخت کنم،اما الان پیشیمانم که وارد این سازمان شدم،چون یک سال تعهدم رو انجام دادم از بنده ۹*۱.۵ = ۱۳.۵ میلیون تومان میخواهند.
با توجه به اینکه این مبلغ برای بنده سنگینه میخواستم ببینم راهی برای شکایت از این تعهد ظالمانه دارم؟
البته توجه بفرمایید که هنگام ورود به هر سازمانی هرشخصی اشتباها ممکنه برای استخدامش یه سری شرایط رو قبول کنه که منظور بنده اینه که چون این سازمان هیچ هزینه ای بابت آموزش بنده، متحمل نشده چرا باید این پول رو از بنده بگیره و میخوام شکایت کنم.
سوال بنده اینه که راهی برای خلاص شدن داره و اگه آره باید به کجا شکایت بره؟
با تشکر فراوان از شما

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
متاسفانه خیر راهی وجود نداره چون بدهی شما در قالب تعهد محضری بوده است در صورت موافقت آموزش و پرورش میشه کاری کرد

سلام . خیر . بدهی شما ناشی از یک تعهد محضری است که هیچ اجبار و الزامی به دادن آن نداشته اید . بنایراین تنها را اخذ موافقت آموزش و پرورش است .