اجرت المثل به زوجه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۳ #24582666

با سلام خانم بنده ۴ ماه ترک منزل نموده و من عدم تمکین ایشان را زده ام و ایشان استرداد جهیزیه و اقدام به بردن جهیزیه نموده اند و من قصد طلاق دادن ندارم.در رابطه با اجرت المثل که ۶ سال زندگی کرده ایم ایشان در خواست داده اند ایا مبلغی به ایشان تعلق میگیرد در صورتی که من قصد طلاق نداشته باشم؟ از لحاظ موقعیت خانوادگی خود ایشان و مالی در شرایط خوبی نیستند و مدرکشون دیپلم و خانه دار هستند و ما با هم در این زمینه که کارهای خانه را انجام بدهند و من مبلغی را بابت کارهاشون بهشون بدهم صحبتی نکرده ایم و خو مختار اینکارار و کردن و نگهداری کودک ۵ ساله لطفا راهنمایی کنید که ایا مبلغی به ایشون تعلق میگیرد و چقدر است؟ سپاس

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اجرت المثل تعلق میگیرد و ارتباطی با طلاق ندارد

بله اجرت المثل تعلق میگیرد و ارتباطی با تمکین ایشان ندارد و قصد طلاق شما نیز بی ارتباط است. این مورد جزو حقوق مالی زن است

در صورتی کهکار در منزل را به قصد تبرع انجام داده باشد مستحق اجرت المثل نخواهد بود

سلام . اگر به قصد تبرع کارهای در منزل را انجام می دادند اجرت المثل تعلق نمی گیرد ... اثبات قصد تبرع می تواند مشکل شما را حل کند

اجرت المثل ارتباطی با ناسره بودن ندارد در صورت اثبات عدم تبرع اجرت المثل تعلق می‌گیرد

باسلام
در صورتی که رای به ناشزه شدن زوجه داده شود مستحق دریافت اجرت المثل نمی باشند

اگرقصدمجانی انجام دادن اموررانداشتندبله مستحق اجرت المثل هستند.بایددادخواست عدم تمکین بدهیدتامجبوربه پرداخت نفقه خانم نشوید.درخصوص نفقه کودک مکلف به پرداخت آن هستید.میتوانیددرصورت دادخواست مهریه ازطرف خانم و عدم توانایی مالی درپرداخت ونداشتن اموال دادخواست اعسار داده ومهریه راتقسیط کنید.درصورت تقاضای مهریه کلیه اموال وحسابهای بانکی وهرچه به نامتان باشدقابل توقیف است مراقب باشید.طلاق حق مرداست طبق نص قرآن مگردرشرایط خاص که بخشی ازآن درسندازدواج ذکرشده است