اجرای سفته چه مدت به نتیجه میرسه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #24555615

۵۰۰ میلیون سفته دارم از کسی میتونه به حالت تسقیطی پرداخت کنه؟ و اگر میتونه ماهی چقد باید پرداخت کنه و آیا سودی هم به این مبلغ اضافه میشه؟ زمان رسیدگی به پرونده هم اعلام بفروایید

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اخذ وجه سفته و تاخیر تادیه آن بایستی ابتدای امر واخواست به دادگاه ارایه نمایید و اگر فرد تمکن مالی برای پرداخت وجه سفته ها را نداشته باششد میتواند دادخواست اعسار داده و دین خود را بصورت اقساطی پرداخت نماید .

"با سلام"
شما واخواست سفته و خسارت تاخیر تادیه بخواهید ایشان در صورت عدم تمکن مالی دادخواست اعسار میدهند

سلام
۱ - بله می تواند اگر ادعا کند که نمی تواند یک جا بدهد
درخواست اعسار می‌کند و اگر دادگاه اعسار وی را پذیرفت حکم به تقسیط آن صادر می شود و این حکم شامل خسارت تاخیر تادیه هم میشود
۲ - تشخیص پرداخت ماهیانه به عهده دادگاه
۳ - بله سود تعلق می گیرد

سلام
شما ابتدا باید دعوی مطالبه وجه سفته و خسارات تاخیر تادیه آن را اقامه کنید دادگاه در صورتی که ادعای شما را محرز دید حکم به نفع شما صادر می کند و طرف باید نقد آن بپردازد و اگر ادعا کند که نمی تواند یک جا بدهد و درخواست اعسار می‌کند و اگر دادگاه اعسار وی را پذیرفت حکم به تقسیط آن صادر می شود و این حکم شامل خسارت تاخیر تادیه هم میشود

بسمه تعالی :در صورت پذیرش اعسار و قبولی عدم تمکن مالی در پرداخت دفعتا واحد ، تقسیط میشود .
پرداخت مقدار آن بر عهده قاضی پرونده ست که ماهیانه و پیش پرداخت را چقدر قرار دهد همچنین به درآمد و شغل شخص مد نظربستگی موثری دارد . در صورت شناخته شدن بدهکار به عنوان معسر سودی تعلق نمیگیرد. و اما زمان در صورت صدور دادخواست اعسار یا معرفی مال از جانب بدهکار و سپری شدن دو دادگاه عمومی تا قطعیت حکم و اجرا و تعداد پروندهای قابل رسیدگی شعبه نهایتا ۱۰ الی ۱۵ ماه

سلام وقت بخیر. اجرای سفته از طریق دادگاه باید صورت گیرد که میانگین ۴ الی ۶ ماه زمان میبرد