امکانش هست که من راه پله و حیاط رو به طور مساوی؛ از طبقه دوم پله بزنم به پایین؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۹ #24551838

ما و برادرم در یک ساختمان دو طبقه شمالی هستیم همیشه بر قسمت های مشاع ساختمان مشکل داشتیم و اینکه یک سمت حیاط رو همسر من میشست یک سمت همسر اون و مشکلاتی از این دست و حالا همسر او حتی گلدان های حیاط رو هم از هم سوا کرده و خط و مرز می گذارد دیگه نمیتونیم با هم صلح وار زندگی کنیم خواستم ببینم امکانش هست که من راه پله و حیاط رو به طور مساوی به شکلی که من از طبقه دوم پله بزنم به پایین در یک سمت و پله ها رو هم یه پاگرد برای اون و در ورودی یه پاگرد برای ما در بالا از وسط بپوشونیم تا این جریانات از بین بره حیاط رو هم در راستای ایوان دیوار بکشیم و هر کدام در ورودی سوا بگذاریم ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت تغییر در ساختمان حتما به شهرداری مراجعه و نسبت به کسب مجوز اقدام نمایید

در صورت توافق با برادرتان ایرادی ندارد