زوجه سهم الارث مرا توقیف کرده، چه کاری باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۲ #24526157

سلام
احتراما آپارتمانی از مرحوم مادرم می باشد. که بین وراث که یکی از آنها من میباشم، اختلاف شدید در مورد وصیت مرحومه وجود دارد که کار به دادگاه میکشد. حال خانم اینجانب مهریه خود را به اجرا گذاشته و اموال اینجانب را حتی حق الارث فوق را نیز توقیف نموده است. سوالم این است که بین وراث که اختلاف وجود دارد شاید تا سالهای سال این تقسیم آپارتمان طول بکشد و خانم اینجانب هم میخواهد زودی طلاق بگیرد و هم مهریه اش را بگیرد.
حال تکلیف این حق الارث من که شاید برای تقسیم این چند سالی طول بکشد و هم موضوع فوری طلاق همسرم چگونه خواهد بود؟
در ضمن خودروی، اینجانب و یک واحد کوچک به قیمت ناچیز خودم و حسابهای بانکی و کسر از حقوق هم را توقیف نموده است.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر موارد توقیفی کفاف بدهی شما بابت کل مهریه خانم را ندهد خانم می تواند تقاضای فروش خانه موروثی جهت وصول سهم الارث شما را از دادگاه بخواهد