اگر اجراییه صادر شد و من فیش را ارائه دادم با توجه به نپرداختن اقساط از سال ۹۴؛ می تواند مرا حبس کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #24426561

سلام مهریه همسرم سابقم ۲۰۰ سکه بهار آزادی بوده و تاکنون ( البته تا سال ۹۴) ۱۲۵ سکه آن را پرداخته ام و حالا مجددا دوباره برای ۲۰۰ سکه اقدام کرده که البته من رسید دارم سوال این است اگر اجراییه صادر شد و من فیش ۱۲۵ عدد را ارائه دادم با توجه به نپرداختن اقساط از سال ۹۴ تاکنون( به دلیل تفاوت فاحش قیمت سکه با قبل از ۹۴) می تواند مرا حبس کند البته درخواست تعدیل اقساط دادم منتها رسیدگی ۲۲ شهریور ۹۹ می باشد . ضمنا چه مقدار دیگر ازین ۷۵ سکه بدهم که حبس نشوم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر اموالی نداشته باشیید دادخواست تعدیل و اعسار مجدد مطرح نمایید

وجه التزام برای دادگاه ۱۱۰ سکه است. مابقی اگر همسر شما موفق شود مال و اموالی از شما ب دادگاه معرفی کند ک ارزشمند باشند میتواند باز خواهان مهریه باشد.
برای حبس نشدن شما باید با همسرتان گفت و گو کنید تا چ مقدار راضی میشود. ب هر حال حبس برای او سکه نخاهد شد