تکلیف من که ۱۸ ساله این زمین رو خریدم خونش کردم و سندم زدم؛ چه میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #24420457

زمینی قولنامه ای که ۱۸ سال پیش مسکونی شده من این زمین رو ۱۸ سال پیش بعد از این که بین ۴ نفر دست به دست شده بود خریدم الانم قولنامه های هر ۴ نفر رو دارم همون ۱۸ سال پیش زمین رو ساختم و اونجا زندگی میکنم تا الان. ۷ سال پیش هم سند شش دنگ زدم خونه رو به اسم خودم .حالا اون نفر دوم که جز اون ۴ نفر بوده رفته از نفر سوم شکایت کرده که این زمین مال اون بوده و با دوز کلک فروخته شده الان تکلیف منی که ۱۸ ساله این زمین رو خریدم خونش کردم و سندم زدم چیه چی میشه واسه من

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورتی که ادعای فروشنده ی دوم اثبات شود و معاملات بعدی تنفیذ نشود، شما می‌توانید به شخصی که از او زمین را خریده اید مراجعه و کلیه ی خسارات و ضرر و زیان خود را دریافت کنید طبق قاعده ی المغرور یرجع الی من غره : فریب خورده به کسی مراجعه میکند که او را فریب داده