آیا ممکنه رای تغییر کند و بر علیه من شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۲ #24383568

بادرود فروان خدمت همه وکلا زحمتکش
پرونده ای مبنی بر خیانت در امانت یک فقره چک ۶ میلیونی بر علیه من تشکیل شد که بدون رفتن به دادگاه و دادسرا پیامک مبنی بر رای نهایی صادر گردید برای بنده ارسال شد.
درسامانه خلاصه پرونده نوشته شده که قرار منع تعقیب صادر گشته و بند آخرش هم نوشته پرونده مختومه شد
اما در یکی از بندها نوشته شده وقت نظارت در تاریخ ۲۴/۷/۹۸ تعیین گردید.
حال سوال من خدمت شما کارشناسان محترم قضایی این است که پرونده که مختومه شده و رای منع تعقیب هم که صادر شده پس این تعیین وقت برای چه است؟
ایا ممکنه رای تغییر کند و بر علیه من شود؟
ایا با توجه به اینکه موضوع خیانت در امانت بوده بنده میتوانم دفاع کنم یا اعتراصی بزنم؟(من رابطه بودم چک رو از یکی گرفتم و دادم به شخص دیگری برای خودمم نبود حتی) برگشت خورد خلاصه .من ته چک متشکی هم نوشتم نزد من امانت است.ممنون میشم کمکم کنید.باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان اعتراض ظرف ده روز وجود دارد و پرونده مختومه نیست و اگر چک را به شما داده است که آنرا مسترد کنید و به عبارتی نزد شما امانت بوده است و شما هم آنرا مسترد نکرده اید مشمول خیانت در امانت است

با سلام

نسبت به این قرار در مهلت تجدید نظر خواهی شده است و ممکن است در دادگاه با ارایه دلایل و دفاع مناسب بتوانند پرونده را مجدد علیه شما به جریان بیندازند.

بزه خیانت در امانت کاملا تخصصی است و در صورت به جریان افتادن آن کاملا نیزمند دفاع تخصص می باشد و کوچکترین اشتباه می تواند منجر به محکومیت شما به حبس شود