در مرحله ثبت نهایی مشخص شده که مادرشان مالک بوده و قرارداد دیگری تنظیم کرده؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۰ #24315933

سلام.من ملکی از برادر خانمم خریدم بنام خانمم کد قولنامه قید کردیم که مبلغ ملک را من پرداخت کردم. در مرحله پیش نویس امضا کردیم و در مرحله ثبت نهایی مشخص شده که مادرشان مالک بوده و ایشان و خانم قرارداد دیگری تنظیم کرده واسم من حذف شده چکار باید کنم باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مالک مادر خانم شما بوده در صورتی که ایشان قولنامه شما را تنفیذ کنند معامله صحیح است در غیر این صورت می توانید دادخواست مطالبه ثمن پرداختی را به انضمام خسارت تقدیم دادگاه کنید

اولا- مطالبه وجه با استناد به زسید وجه پرداختی میسر است .
ثانیا- اگر نسخه ای از پیش نویس داشته باشید امکان پیگیری و اثبات شراکت شما وجود خواهد داشت .

درود
اگر مادرشان تنفیذ نکنند شما می توانید برای ثمن و خسارت به فروشنده مراجعه کنید۔

درود
از طریق رسید واریزی امکان دریافت مبلغ وجود دارد.

سلام.شما می توانید با استناد به رسید مبلغ پرداخت شده دادخواست اثبات وقوع بیع را مطرح کنید .البته حتما قبل از هر کاری با یک وکیل مشورت کنید.