آیا ما می توانیم از داییمان بخاطر جابجا کردن نیم دانگ آب خود با یک نفر دیگر شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #24306172

سلام و وقت بخیر
ما باغی داریم که چندین شریک دارد و همگی از یک استخر مشترک استفاده می کنند که آب در آنجا جمع می شود و به صورت شش دانگ شرکا استفاده می کنند و هر دانگ حق استفاده از ۲۴ ساعت از آب آن را دارد و باید آب آن را خالی کند و در اختیار نفر بعد قرار دهد ما یک دانگ آب این استخر را داشتیم که نیم دانگ آب را به داییمان فروختیم و به جای اینکه شش روز از نیم دانگ آب استفاده کنیم هر ۱۲ روز یک بار استخر در اختیار یک نفر از ما قرار می گرفت حال داییمان نیم دانگ دیگر را از یکی از شرکای دیگر خریده است و قصد دارد هر دو نیم دانگ آب خود را یک دانگ کند و هر شش روز یک بار از اب استفاده کند و برای همین به جای خودش یک نیم دانگ را با ما شریک کرده است و حالا شریک جدیدمان خواهان آب همان شش روز است و می خواهد آب شش روز یک بار را به دو قسمت تقسیم کند حال ما به داییمان اعتراض داریم که تو حق نداری یک نفر دیگر را به جای خود با ما شریک کنی و اگر هم آب شش روز یک بار را می خواهی خود باید با ما شریک شوی و نه اینکه یک نفر دیگر را به جای خود بیاوری، می خواستم بپرسم آیا ما می توانیم از داییمان بخاطر جابجا کردن نیم دانگ آب خود با یک نفر دیگر شکایت کنیم؟؟ یا حق با داییمان است؟؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
همه چیز بر طبق توافق طی شده میباشد
اما در اینجا دایی شما برحسب قانون تخلفی مرتکب نشده اند

فروش سهم دایی شما به لحاظ قانونی منعی نداشته و شما نمیتوانید در این خصوص اعتراضی داشته باشید مگر آنکه در قرارداد فروش چنین شرطی بیان شده و مورد توافق قرار گرفته باشد .