نحوه شکایت از همسایه که با تعویض قفل اقدام به پارک خودرو نموده، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #24287033

سلام وقت بخیر
ساختمان ما ۴ واحد می باشد که ۳ پارکینگ دارد اختلاف در خصوص استفاده از پارکینگ توسط ساکنین به شدت زیاد می باشد یکی از واحد ها -۶۰ می باشد که دارای حیاط اختصاصی نیز می باشد اما در سند تمامی واحدها پارکینگ و حیاط به صورت مشاعات ثبت گردیده است که سندها دارای خطا می باشد و عملا واحد -۶۰ فاقد پارکینگ و دارای حیاط اختصاصی می باشد که مشکل اصلی اینجاست .
یکی از پارکینگ ها که توسط اینجانب به مدت ۳۰ سال استفاده گردیده است توسط یکی از مالکین جدید قفل آن بدون هیچ اطلاعی تعویض گردیده است و خودرو خود را بدون هیچ توافقی پارک نموده است .
با توجه به موارد بالا ۳ سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی نمایید .
۲- نحوه تعیین تکلیف اشتباه سند ساختمان ها.
۳- اقدام اولیه با توجه به این موارد توسط ما چیست.

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
باید درخواست اصلاح دهید

سلام
شما باید برای اصلاح صورت مجلس تفکیکی ازطریق هیات نظارت ثبت اقدام کنید و ممکن است آنها نظر دهند که از طریق دادگاه باید احقاق حق کنید که در این صورت باید دادخواست علیه همه مالکین تقدیم نمایید