چند بار میتواند فرد خاطی به کارشناسی و کروکی اعتراض کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۳۵۵ #24279021

با سلام
خانمی از راه فرعی با ماشین به من با سرعت بالا که در اصلی به راه خود ادامه میدادم برخورد کرد و دو در من کاملا از کنار داغون شد،این خانم دو بار اعتراض کرده و قبول نشد و این باز هم اعتراض کرده،میخاستم بپرسم چند بار اعتراض میتونه بکنه؟ من کروکی هم دارم و دوبار افسر آمده و حق را به ما داد و مقصر آن خانم شده،میخواستم بپرسم چند بار دیگه میتونه باز اعتراض کنه؟
سوال بعدی اینکه چون من با ماشین کار میکردم و وسیله امرار معاش خانوادم هست آیا این ۳ ماه که بیکار شدم رو میتونم پول بیکاری هم ازش بگیرم؟چگونه باید اقدام کنم و از این طریق هم شکایت کنم؟
باتشکر از پاسخ شما

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصمیم با دادگاه است می تواند تا هیات نه نفره کارشناسی هم ارجاع شود و قاضی منعی برای ارجاع تا تعیین تکلیف موضوع ندارد

با سلام
بازپرس میتواند دستورات مقتضی ارجاع امر کارشناسی را تا هیات ۱۳ نفره صادر نماید
در صورتی که خودروی شما من جمله خودروهای عمومی باشد میتوانید نسبت به مطالبه ضرر و زیان ناشی از توقیف خودرو در پارکینگ با جلب نظر کارشناس تقدیم نمائید

سلام و درود
معمولا تا هییت ۹ نفره
موفق و موید باشید

بعداز کارشناس یکنفره ۳ بار

دادگاه بنا به دلایلابرازی معترض میتواند موضوع را هیات های کارشناسی با تعداد فرد(۳نفره ۵نفره ۷نفره و.....) ارجاع نماید . قاضی محدودیتی در ین زمینه نداشته و تا زمانی که اعتراض را موجه تشخیص دهد میتواند هیات کارشناسی تعیین کند .

باسلام بستگی به نظر دادگاه خواهد داشت ممکن اس با هیات کارشناسی تا ۹نفره موافقت گردد.

درود
تا هیات ۹ نفره با پذیرش دادگاه اعتراض ممکن است.