بفرمایید ثمن معامله در آن زمان ۶۲ میلیون تومان بوده است درحال حاضر که باید مسترد گردد چقدر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۳ #24273426

سلام و عرض ادب
معامله انجام شده در سال ۹۱ در سال ۹۹ باطل شده در دادگاه.
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود براساس شاخص بانک مرکزی محاسبه می‌گردد

با سلام احترام خدمت شما
به صورت تقریبی حدود ۲,۳۹۲,۹۵۱,۴۵۸ ریال طبق شاخص بورس تا آذر ماه ۱۳۹۹ که مرجع رسیدگی و محاسبه اجرای احکام میباشد
موفق باشید

بر اساس نرخ تورم بانک مرکزی قابل محاسبه خواهد بود

درود
بر حسب شاخص تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی محاسبه می شود.

درود بر شما، در این موارد محاسبه ی دقیق بر اساس نظریه کارشناسی و مطابق با شاخص اعلامی بانک مرکزی تعیین شود.

بستگی دارد به اینکه معامله به چه دلیل باطل شده باشد،مثلا اگر به جهت مستحق اللغیر درآمدن مبیع باشد باید ثمن به قیمت روز مبیع عودت داده شود.

سلام
تقریبا ۲۳۹ میلیون تومان