آیا میشه که دولت ماشین رو به من بفروشه بگم که تمامی مدارک اسم خودمه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #24257665

با سلام
سال ۹۷ خودرو ای داشتم که فروختم نه تعویض پلاک رفتم نه سند به نام طرف تمامی مدارک خودرو به نام خودم است حالا طرف رفته باهاس مواد حمل کرده ماشین رو ضبط کردن آیا میشه که دولت ماشین رو به من بفروشه بگم که تمامی مدارک اسم خودمه و ماشین رو به من بفروشید حتی سند و برگ سبز نزد منه هنوز فقط کارت و بیمه هست دادگاه
و دادگاه ماشین رو ضبط کرده آیا چنین چیزی راه داره تمامی مدارک خودرو به نام خودمه فقط بگم پولشو به نرخ روز میدم و ماشین رو تحویل میگیرم خواهشن اگه راهی هست بگید ماشین ارزش معنوی داره برام

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این خودروها تحویل سازمان اموال تملیکی شده و با ترتیب مقرر قانونی به مزایده گذاشته میشود . شما میتوانید با شرکت در مزایده و تقدیم قیمت پیشنهادی ، در صورت برنده شدن در مزایده اقدام به ابتیاع خودرو نمائید .