چندین بار به بدترین ضرب و جرح مواجه شدم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۵ #24236089

شوهرم دست بزن دارن و چندین بار به بدترین ضرب و جرح مواجه شدم و یکبار هم بدلیل ضربه شکایت کردم و دادسرا پرونده تشکیل شد ولی. به خاطر دخترم رضایت دادم. چون هر کاری کردم تعهد نداد ولی رضایت دادم ولی دوباره ها تکرار شده و کتک میزنه. به طوری که هر چی دم دستش بیاد حتی چاقو حتما انجام به کار خطرناک‌تر هم میکنه. که جدیدا سر مسله کوچیکی با دسته کارو ی فلزی چندین ضربه به پا و سر و رون من وارد کردن والا نمیدونم. دیگه چیکار کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت ضرب و جرع بر روی شما سریعا با ۱۱۰ تماس و صورتجلسه نمایید
اگر این ضرب و جرح ها تکرار شود و برای تکرار مدرکی در دست شما باشد میتوانید تقاضای طلاق نمایید

سلام
ابتدا با ۱۱۰ تماس گرفته و نسبت به تهیه گزارش و بر علیه ایشان طرح شکایت نمایید و با اثبات آن میتوانید برمبنای عسرو حرج تقاضای طلاق نمایید !

با سلام و احترام
زمان ضرب و جرح فورا از طریق پلیس صورت جلسه ای تنظیم کنید
میتوانید از جهت عسر و حرج جهت طلاق اقدام کنید

ماده ۱۱۳۰ - در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می شود.
تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته وتحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می گردد:
۱ - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.
۲ - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
۳ - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
۴ - ضرب وشتم یا هرگونه سو رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
۵ - ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هرعارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

بلافاصله پس از اینکه شما را کتک زد با ۱۱۰ تماس بگیرید
به استناد صورت جلسه کلانتری و شهود اقدام به شکایت کیفری علیه ایشان کنید
و هر بار شما را زدند اقدام شکایت کنید.
اگر این عمل ایشان ادامه داشته باشد از مصادیق عسر و حرج و طلاق است