آیا با گذشت ۱۰ سال از اینکه همسرم سقط جنین انجام داده میتوانم علیه او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۱ #24234714

با سلام وخسته نباشید.ما همیشه به خود میبالیم که در زمان عرب جاهلیت که انان دخترها را زنده به گور میکردند ما تمدن داشتیم.میخواهم این را بگویم که این تمدن ان زمان هیچ ربطی به این زمان ندارد.چون ما در این قرن بیست و یکم بسیار به گوشمان میرسد که در بیمارستانها و مطبهای خصوصی دخترها را قبل از اینکه بدنیا بیایند به سطل زباله میریزند. همسر بنده حدود ۱۰ سال پیش بدون اجازه من و با هزینه مادرش و کمک خواهرش در یکی از اپارتمانهای اکباتان بچه ۴ماه خود را کورتاژ کردند و من پس این مدت هیچ گونه مدرکی که دال این باشد که وی چنین کاری را انجام داده باشد را ندارم.میخواستم به من کمک کنید من چگونه می توانم از وی در رابطه با این کار شکایت تنظیم کنم متشکرم.

مشاوره حقوقی سقط جنین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با گذشت این مدت زمان امکان شکایت نیست

امکان شکایت وجودندارد

با گذشت مدت زمان طولانی فوق امکان اثبات موضوع وجود ندارد .

با سلام
با توجه به اینکه سنگین ترین مجازات سقط جنین از مجازاتهای درجه۵ محسوب شده و طرح شکایت نسبت به جرمهای با مجازات درجه۵ با گذشت ۷ سال، مشمول مرور زمان شده و قابلیت طرح ندارد، حال شما با گذشت ۱۰سال صرفا می توانید دادخواست مطالبه دیه را مطرح نمایید که در اینجا "ماما" و "هدایتگر" و "سایر افراد دخیل" به میزان تقصیرشان محکوم به پرداخت میگردند