آیا این شرکت میتونه ادعا کنه چون بیمه ام از یه شرکت دیگه پرداخت میشده برای همین بیمه ام رو رد نکردند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۰ #24212077

باسلام وخسته نباشید
بنده به عنوان مهندس مجری توی یه شرکتی به مدت یک و نیم سال مشغول به کار شدم و تو شهرستانها کار میکردیم و مسئول خرید بودم که شرکت پول به حساب بنده واریز میکرد و بنده بر حسب فاکتور خرید میکردم و تحویل شرکت میدادم و هر ماه بعد بررسی فاکتور ها حقوقم رو دریافت میکردم ولی طبق صحبتی که با صاحب شرکت کرده بودیم با توجه به این که بیمه بنده از یه شرکت دیگه پرداخت میشد ایشون گفتند به من که پول بیمه رو بهم میدن ولی متاسفانه هم حقوقم رو کم کردند و هم حق بیمه ام رو نپرداختند.
آیا من میتونم به عنوان عدم پرداخت حق بیمه ام شکایت کنم؟
بنده بجز شاهد متاسفانه هیچ مدرکی ندارم و شاهد جزو کارگر های شرکت بوده.
آیا این شرکت میتونه ادعا کنه چون بیمه ام از یه شرکت دیگه پرداخت میشده برای همین بیمه ام رو رد نکردن؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از طریق اداره کار شکایت نمایید

یک بیمه معتبر است شما نمی توانید بیمه از وی مطالبه کنید

سلام
شما امکان مطالبه حق بیمه را دارید و کارفرما موظف به پرداخت می باشد

با سلام
میتونی از طریق اداره کار شکایت کنی