آیا میتوانم بدلیل نپرداختن به موقع نفقه طلاق غیابی بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۴ #24205056

نفقه از یکسال گذشته به من تعلق گرفت همسرم تا عید را پرداخت کرد، از بعد عید تا الان نریخته حسابم برج ۳ شکایت کردم فیش واریزی ارایه داد که تا برج ۳ پرداخت کرده البته قبل از عید یک میلیون جهت کار دیگری بمن پرداخت کرده که فیش آن هم لحاظ کرده بود ولی الان دو ماهه نریخته.
آیا میتوانم بدلیل نپرداختن به موقع نفقه شکایت کنم و طلاق غیابی بگیرم؟
اگر چند ماه پرداخت نکنه از نظر قانونی میشه زوجه طلاق غیابی بگیره؟
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی ۶ ماه پرداخت نکرده باشد تا شما بتوانید درخواست طلاق بدهید .

نفقه هم موجب شکایت کیفری هست هم حقوقی ولی با شکایت کیفری شما میتوانید ایشان را به حبس محکوم کنید و حق طلاق را نیز دریافت کنید

سلام
اقدام به شکایت ترک انفاق کنید در صورتی که زوج ۶ ماه نفقه پرداخت نکند درخواست طلاق دهید.

سلام
عدم پرداخت نفقه از نظر کیفری نیز جرم می باشد و میتوان اقدام به طرح شکایت ترک انفاق نمایید
در صورت اثبات عسر و حرج ناشی از عدم پرداخت نفقه می توانید تقاضای طلاق نمایید