تفسیر تجدید بنا در ماده ۱۳ قانون تملک آپارتمانها ساخت همان بنای موجود است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۸۲ #24174694

یا طبق مجوز صادره از سوی شهرداری با طبقات بیشتر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به ماده ۱۳ قانون یاد شده تجدید بنا , ساخت بنای موجود نیست اگر منظور شما تخریب و نوسازی باشد الزاما می بایست رضایت تمامی ساکنین از جمله ایشان اخذ شود.

با سلام
در صورتی که به تشخیص سه نفر از کارشناسان رسمی دادگستری عمر مفید ساختمان به پایان رسیده و یا به هر دلیل دیگری ساختمان دچار‌ فرسودگی کلی شده باشد و بیم خطر یا ضرر مالی و جانی برود و اقلیت مالکان قسمتهای اختصاصی در تجدید بنای آن موافق نباشند، آن دسته از مالکان‌ که قصد بازسازی مجموعه را دارند، می‌توانند براساس حکم دادگاه، با تامین مسکن استیجاری مناسب برای مالک یا مالکان که از همکاری خودداری‌ می‌ورزند نسبت به تجدید بنای مجموعه اقدام نمایند و پس از اتمام عملیات بازسازی و تعیین سهم هریک از مالکان از بنا و هزینه‌های انجام شده، سهم‌مالک یا مالکان یاد شده را به اضافه اجوری که برای مسکن اجاری ایشان پرداخت شده‌ است از اموال آنها از جمله همان واحد استیفا کنند. در صورت‌ عدم توافق در انتخاب کارشناسان، وزارت مسکن و شهرسازی با درخواست مدیر یا هیات مدیره اقدام به انتخاب کارشناسان یاد شده خواهد کرد.
خیر تعمیرات بصورت قبل خواهد بود و اشاره ای به اضافه نمودن طبقات ننموده است .