پرونده ام به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شده، چه حکمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #24157947

سلام..
من برج یازده ۹۷ تصادفی داشتم با موتور ( من راکب بودم ) در اتوبان با یک عابر که از روی گاردریل پریده و به من برخورد نمود که منجر به فوت عابر و زمین خوردن من و در رفتن ترقوه من شد.
پلیس ۵۰ درصد من و ۵۰ درصد عابر را مقصر کرد. و چون از لحاظ مالی ضعیف بودم نتوانسته اعتراض بزنم و ۵۰ در صد را قبول کردم...بعد از ۳ ماه خانواده او لیلی دم رضایت دادن.
من از لحاظ کیفری ۲ ملیون جریمه شدم و چون کارم گچکاری است و از زمان تصادف نتوانستم کار کنم و درآمدی کسب کنم این مبلغی که دولت تعیین کرده را پرداخت نکردم..پرونده ام به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شده....
ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حکمی که دادگاه برای شما از لحاظ جنبه عمومی صادر نموده خیلی خوب است . درنهایت ممکن است تجدید نظر آن را کم کند یا تعدیل نماید . اما در صورت قطعیت می توانید نسبت به آن درخواست اعسار مطرح کنید .

درود بر شما

در مسیرهایی که محلی برای عبور عابر پیاده طراحی نشده و حتی از ورود عابرین با بستن گاردریل جلوگیری شده است ، درصورت رعایت تمام قوانین راهنمایی و رانندگی اگر باعابر برخوردی بوجود بیاید راننده خودرو هیچ گونه مسئولیتی در برابر عابر ندارد ولی دیه زیاندیده از بیمه ثالث خودرو دخیل در سانحه پرداخت و راننده از مسئولیت کیفری تبرئه میگردد.

خسارات وارده به راننده و خودرو وی از بیمه خودرو دخیل در سانحه قابل دریافت است