آیا میشه با پرداخت هزینه مشکل رو حل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #24136720

سلام
من مدرک کارشناسی اتاق عمل تهیه کردم و الان معاونت درمان رشت از من به خاطر جعل مدرک شکایت کرده و از آگاهی با من تماس گرفتن و فردا باید برم راهنمایی میکنیید
آیا جرم و مشکل شامل حال من میشه و راهکار چیست
امکان داره برام زندانی هم بزنن

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
اگر مدرک شما جعلی باشد بدلیل اینکه جعل مدارک دولتی بوده است، مجازات آن معمولا سنگین هست ولی براساس سوابق و ... شما قاضی می تواند تا حدودی تخفیف قایل بشود

سلام
شما اگر مدرک را خودتان جعل نکردید ولی با توجه به اینکه می دانستید جعلی است ارائه نمودید مرتکب جرم استفاده از سند مجعول شدید که خود جرم و۶ماه تا دوسال حبس خواهد داشت..به هر حال همکاری شما در شناسایی جاعل و فقدان سابقه کیفری و شرایط دیگر تخفیف مجازات می تواند در صدور حکم موثر باشد و دادگاه به شما تخفیف بدهد یا مجازات را تعلیق کند

سلام
چنانچه جعل سند به اثبات برسد شما محکوم به مجازات عمل ارتکابی خواهید شد و بهترا ست در زما مراجعه با خود سند یا وثیقه همراه داشته باشید