در صورت تقسیم ارث، سهم مادر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۷۹۵ #24119610

سلام وقت بخیری
یک خواهر دارم و یک برادر مجموع یک دختر و دو پسر.
وقتی ارث تقسیم میشود سهم مادر به چه صورت است؟
جداگانه محاسبه میشود؟
یا همه باهم تقسیم میشود؟
مادر مجرد است.

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادر یک هشتم
پسر دو برابر دختر

اگر منظورتان از مادر، همسر متوفی باشد سهمش یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول است

یک هشتم سهم مادر و مابقی به نسبت ۲ به۱ بین دختر و پسران تقسیم می شود.

با سلام ووقت بخیر
سهم مادرشما ۱/۸ می باشد و سهم پسرو دختر هم ۲به ۱ تقسیم میشود .

سهم مادر یک هشتم از اموال منقول و (یک هشتم اعیان و یک هشتم قیمت عرصه) می باشد ابتدا بدهی های متوفی تسویه میگردد (از جمله بدهی ناشی از مهریه و سایر حقوق ناشی از زو جیت مادر) و باقی مانده یک هشتم سهم مادر و الباقی پسر دو برابر دختر تقسیم میشود.

چنانچه منظورتان از مادر، همسر متوفی باشد یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول به ایشان ارث می رسد که ابتدا از ماترک متوفی پس از کسر هزینه های کفن و دفن و بدهی های ایشان سهم الارث زوجه پرداخت شده و سپس مابقی به نسبت پسرها دو برابر دختر بین آنها تقسیم می شود.

سلام سهم مادر شما یک هشتم از اموال منقول و یک هشتم از قیمت اموال غیرمنقول اعم از عرصه و اعیان می باشد و مابقی بین وراث دختر و پسر طبق قانون (پسر دو برابر دختر) تقسیم می شود.