چگونه میتوان از پدر خود شکایت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۷ #24059136

سلام
خانم. آقا من ۱۸ سالمه میخام از بابام بابت شک کردن و توهین کردن و کتک زدنم شکایت کنم و اون کارت قرمزی مریض دیونس اسحله داره تهدید به کشتن میکنه تو خونه زندونیم کرد هیچ راه برای ارتباط با بیرون ندارم الان من چیکار کنم تا بتونم ازش شکایت کنم میدونم ۱۲۳ و اینا و فیلم گرفتن و داشتن مدرک و اینا ولی امتحان کردم نشده یه راه دیگه نیست که بشه ازش شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جرم توهین و ضرب و جرح علیه پدر می توانید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و علیه پدرتون به جرم ضرب و جرح و توهین شکایت مطرح کنید.

سلام
با نظریه پزشکی قانونی و گزارش مامور کلانتری میتوانید اقدام قانونی انجام دهید

اگه هیچ راه دیگری ندارید امکان شکایت بخاطر ضرب وجرح و توهین و تهدید و .....هست و البته برای این موضوع مستندات و شواهد نیاز داریم.امروزه دیگه کارت قرمز و..... وجود نداره و اینها اصطلاحات عامیانه هستن و از نظر علمی و حقوقی هم هیچ مبنایی ندارن

-- امکان شکایت بابت اقدامات ذکر شده وجود دارد .
-- موضوع داشتن کارت قرمز و مسائلی از این قبیل در هیچ قانونی وجود نداشته و در زمره شایعاتی است که اخیرا در جامعه و در میان عوام رواج یافته است .

بابت ضرب و جرح و توهین میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت مطرح کنید