آیا شهودی که در صحنه نبودند، میتوانند شهادت بدهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۷ #23999046

با سلام.
با شوهرم درگیری فیزیکی داشتیم. و زیر گردنم کبود شد و رفتم پزشک قانونی و نامه گرفتم. ولی کسی در صحنه نبود و تو پزشک قانونی به من گفتن تنها نامه پزشک قانونی کفایت نمیکند باید شهود در صحنه داشته باشی. خانوده ام حاضرن بیان شهادت بدن که شوهرم منو کتک زده ( ولی در صحنه نبودن )؟
آیا این کار نتیجه دارد یا بی فایده ست؟ از طرفی هم چون پرونده رو کیفری کردیم خیلی استرس دارم که علیه شاهدام شکایت کنه که شهود در صحنه نبودن.
اگه شما بزرگواران نظر بدین ممنونم. چون اگه برای شهودم دردسر ایجاد میشه صرف نظر میکنم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شهود باید مطالب را شنیده یا شاهد عینی باشند

سلام.چنانچه در محل زندگی شما این اتفاق افتاده وهمسایگان صدای نزاع شما راشنیده اند می توانید از شهادت ایشان بهره بگیرید

باسلام
در صورت نداشتن هیچ مدرکی،میتوانید احتنال دارد تصمیم دادگاه به اتیان سوگند کشیده شود و شما میتوانید از طریق سوگند به قرآن کریم ادعای خود را اثبات نمایید