چگونه میتونم تقاضای ارث داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۵ #23985441

من از مادم ۸ ساله که بی خبر هستم اعتیاد داشت چه جوری میتونم برای ارث اقدام کنم

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ایشان فوت شده باشند و منحصربه‌فرد ایشان شما باشید همه اموال ایشان به شما می رسد و شما باید با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت پرداخت مالیات متعلقه اسناد املاک و اموالی که به نام ایشان هست را به نام خود نمایید و به هر نحوه و کیفیتی که خواستید تصرف کنید
و چنانچه وراث دیگری هم باشند باید برای گرفتن سهم الارث خود دعوی تقسیم ترکه مطرح نمایید البته در این صورت باز هم میتوانید به نسبت مالکیت و سهم الارث خود سند به نام خود بگیرید

ب کلیه اموال منقول و غیرمنقول باقی مانده از یک شخص بعد از فوتش ماترک میگویند ک ب وراث میرسد و ارث محسوب میشود. بنابراین اگر ایشان فوت کرده اند میتوانید خواهان ارث باشید و اگر ماترک پدر شما در دست ایشان است با اقدام از دادگاه حق زوجه پرداخت و بقیه ماترک ب شما میرسد و قانونیست

در صورتیکه هیچ اطلاعی از وی ندارید باید درخواست صدور حکم موت فرضی نمایید تا با بررسی موضوع از سوی دادگاه اتخاذ تصمیم شود .