قاضی پرونده میگوید رای دادن به این پرونده سخت و درست نیست؛ از چه ارگانی اقدام کنم حقمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۶ #23966070

با سلام.بنده آپارتمانی بصورت پیش خرید از شخصی خرید کردم که سازنده این ملک شخصی دیگر بود.و طی مراحل ساخت سازنده از بنده پولهایی تحت عنوان هزینه پمپ اب.نمای ساختمان و غیره گرفتن در صورتی که در قرارداد پیش خرید نبودن این موارد.با شخص سوم که خرید کردم تماس گرفتم و ایشان هم قبول پرداخت نمیکردم و مجبور به پرداخت شدم.و بعد از تحویل ساختمان ترک و نشست و نشتی در ساختمان دیده شد که طبق درخواست تامین دلیل کارشناس دادگاه اقدام به شکایت کردم ولی حال قاضی پرونده میگوید رای دادن به این پرونده سخت و درست نیست تورو خدا راهنمایی کنید از چه ارگانی اقدام کنم حقمو بگیرم کلی هزینه شکایت و کارشناس دادم.ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی طبق قانون در هر صورت مکلف به صدور رای می باشد موضوع را به رییس مجنمع و مراجع نظارتی مستقر در مجتمع منعکس نمایید

با سلام
قاضی ملزم به صدور رای خواهد بود و نمیتواند بهانه تراشی نماید

قاضی نمی تواند به بهانه ای که رای دادن موضوع سخته از رسیدگی و صدور رای امتناع نماید
درصورت امتناع علیه قاضی میتونید شکایت کنید

قاضی مکلف به رسیدگی و صدور رای است.
بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید تا حق شما به ناحق تضییع نگردد.

با سلام و احتر دادگاه نمی توانه پرونده ی شما رای ندهد در این صسورت حتی صورت نبودن قانز با مراجعه به عرف یا مبانی شرعی نیز رای بدهد در صورتی که رای به نع شما نباشد می توانید به دادگه بالاتر اعتراض کنیدو دلایل اثباتی خود را عنوان کنید موفق و پیروز باید

سلام . به ریاست مجتمع اعلام کنید چون قاضی از دادن رای نمی تواند استنکاف کند

قاضی در هر صورت باید رای صادر نماید