مطالبه دیه پس از 11 سال از کارفرما امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۴ #23959

باسلام
شکایتی از طرف یکی از کارگران شرکت بنده مطرح شده مبنی برآنکه درسال 1383 دچار حادثه گردیده و بعلت ترس از دست دادن کار مطرح نکرده و امروز دادخواستی به بنده و اعضای هیئت مدیره مبنی بر مطالبه دیه ایشان رسیده، سوال اینجاست که ما اصلا از اتفاق چنین حادثه ای مطمئن نیستیم و مدارکی هم دال بر استراحت نامبرده در زمان وقوع حادثه در سوابق بیمه ایشان و ارائه گزارش حادثه ای نیافتیم، ضمن بر اینکه گزارش حادثه ای از ایشان در سال 1370 در محل کار دیگری دقیقا مشابه همین حادثه مطرح شده ایشان یافته ام که بسیار نسبت به ایشان بدبین شده ام، سوالم اینجاست که ایشان باتوجه به اظهار داشتن شاهد و درخواست رسیدگی پزشکی قانونی چه میتواند بکند؟ و چگونه ما میتوانیم ثابت کنیم که بیگناهیم و اگر توانستیم ثابت کنیم چگونه علیه وی شکایت نماییم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه دیه از جانب ایشان در صورتیکه مدارک استنادی فقط شهود باشد بعید میدانم که در دادگاه پذیرفته شود و شما محکوم شوید.لذا شما میتوانید اتفاقی که شبیه این میباشد را به دادگاه معرفی نمائید تا ادعای ایشان رد شود.در صورت اثبات از طرف شما اگر خسارتی به شما وارد شده است را میتوانید مطالبه نمائید.

موید باشید