کسی که به کلاهبرداری و رد مال محکوم شده چطور آزاد شده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۸ #23955529

سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم
اینجانب حدود یکسال پیش مبلغ چهار میلیارد تومان بار آهن آلات به شخصی داده ام چک هم پیش من داشت که بابت چک محکوم شده لازم به توضیح است که این شخص علاوه بر من ۳۰ نفر دیگر شاکی خصوصی دارد و نزدیک چهل میلیارد تومان کلاهبرداری کرده و به رد مال و حبس دو سال محکوم شده الان بعد یکسال با وثیقه از زندان آزاد شده و جواب هیچ یک از طلبکارها را نمی دهد و هیچ اموالی به نام خود ندارد.عاجزانه از وکلای محترم خواهشمندم چاره ای جلو راه من بزارین که چکاری میتوانم بکنم پولمو از این بی وجدان بگیرم
کسی که به کلاهبرداری و رد مال محکوم شده چطور آزاد شده و به احدی جواب گو نیست
هر کمکی از دستتون بر میاد کوتاهی نکنین همه هستی و دار ندار من بوده الان واقعا مستاصل شدم.خواهشا کمک کنین
شرمنده که متن طولانی بود

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ممکن است از آزادی مشروط یا نظام نیمه آزادی بهر برده باشند.

درود بر شما، به هرجهت قطعا تامین یا وثیقه ی مقتضی سپرده شده که ایشان فی‌الحال آزاد هستند، لذا بهتر است جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرو شکایت خود، حضورا از طریق اجرای احکام مساله را پیگیری نمایید.

اگر شماچی دارین برگشت خورده دادخواست مطالبه تقیم نمایید

با درود شاید به مرخصی آمده است قطعا وثیقه و تامین مناسب سپرده است به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید.

سلام
احتمالا با اخذ تامین و وثیقه مناسب آزاد شدند همان شکایت ها را پیگیری کنید.