پدرمان خانه اش را به یک نفر از وراث در وصیت نامه بخشیده آیا قانونیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۸ #23952640

با توجه باینکه الان هم تو دادگاه برا تنفیذ اقدام کرده است با تشکر ______

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر یک سوم از اموال باشد بله درغیر اینصورت خیر میتوانید اعتراض نمایید

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

سلام
وصیت تا یک سوم نافذ است

با سلام
اگر از طریق وصیت ، تمامی ملک را به ورثه وصیت نموده است که در این صورت فقط یک سوم این ملک قابل وصیت میباشد و مابقی ( دو سوم آن ) بایستی بین وراث تقسیم گردد
این موضوع قابل بررسی و در صورت نیاز میتوانید از طریق رزرو مشاوره تلفنی با کارشناسان اقدام نمایید.

ابتدا باید بررسی نمود که خانه مود نظر شما شامل چه میزان از کل اموال پدر شما می شود. بر اساس ماده ۸۴۳ قانون مدنی، وصیت هر شخصی تا میزان یک سوم اموالش نافذ است و بیشتر از این میزان نیاز به تنفیذ بقیه ورثه دارد.اگر خانه مذکور مشمول یک سوم اموال وصیت کننده می باشد، نافذ است ولی اگر مازاد بر آن باشد، باید بقیه ورثه به این وصیت رضایت بدهند.