آیا میتوان دادخواست اجرت المثل را بعد از دادخواست تقسیم ترکه داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۴۷ #23951250

سلام
من دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نموده ام و تشکیل پرونده داده ام اگر بخواهم دادخواست اجرت المثل بدهم باید تا قبل از تشکیل جلسه اول بدهم یا بعدا نیز میتوانم دادخواست جداگانه بدهم؟
چقدر فرصت دارم تا دادخواست اجرت المثل را بدهم؟
میتوانم دادخواست اجرت المثل را به صورت لایحه در جلسه اول به صورت دستی بدهم یا باید در دفتر خدمات قضایی ثبت کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دادخواست تقسیم ترکه رامطرح کردید . لذا اجرت المثل هم‌مستقل مطرح کنید

باید مستقلا و جداگانه طی دادخواست جدیدی آنرا مطرح کنید و با دعوای اولیه نمیشود جمع کرد.

بهتر است زودتر اقدام به تقدیم دادخواست اجرت المثل نمایید و موضوع را تا قبل از جلسه تقسیم ترکه عنوان نمایید .

سلام دادخواست اجرت المثل مستقل از تقسیم ترکه است و در دادگاه خانواده رسیدگی می شود . با توجه به این که تقسیم ترکه بعد از کسر دیون از ترکه امکان پذیر است ، با ارائه کپی دادخواست اجرت المثل ، تا زمان صدور حکم قطعی در پرونده اجرت المثل ، تقسیم ترکه متوقف می ماند .