ندادن حقوق کارگر چگونه قابل پیگرد قانونی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۱ #23937487

سلام،
پدر من چند ماه دیگه بازنشسته میشه به علت اینکه واسی سختی کار اقدام کرده، شرکت یک ساله پول اضافه کاری بهش نصفه میده اذیت میکنه و در فیش حقوقی هر ماه ۸۰ ساعت اضافه کاری ثبت نمیشه و جعل از سوی شرکت صورت میگیره. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حقوق و مزایای کارگر از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

دوست عزیز
سختی کار ارتباطی با اضافه کاری نداره و در قانون تعریف و مشاغل خاصی بوده که باید اول دید شغل پدر شما چنین هست یا خیر! ثانیا نسبت به عدم انجام تعهدات کارفرما در اداره کاری که به کارگاه ایشان مربوط می باشد مراجعه و طرح دعوا کنید

به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید

با سلام
جهت احقاق حقوق خویش از طریق اداره کار اقدام نمایید

شکایت مطالبه حقوق و مزایا در ادااره کار مطرح کنید.

با طرح شکایت در اداره کار منطقه امکان دریافت حقوق و سایر مزایای قانونی وجود دارد .

درصورتی که کارفرما به صورت قانوتی و مسلمت آمیز حقوق کارگر را پرداخت نکند با ارائه دادخواست به اداره کار شهرستان محل کار (هیات تشخیص) مطالبه حق و حقوق قانونی صورت می گیرد