عدم پرداخت بخشی از چک ضمانت بدون قرارداد، شکایت خیانت در امانت

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۶ #23933920

سلام، من چک ضمانت دارم بدون قرارداد، بخشی از چک در چند مرحله پرداخت شده ولی مابقی را نمی‌پردازند. الان اگر من کل چک رو مطالبه کنم، می‌تونن شکایت خیانت در امانت کنند؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، اولا چون قرارداد کتبی در خصوص امانی بودن یا صرف تضمین بابت انجام کاری، فی‌مابین تنظیم نشده ، و حتی قسمتی از وجه چک هم بشما پرداخت شده ،پس امانی یا صرف تضمین نمیباشد. پس جرم خیانت در امانت محقق نشده.
درخصوص مطالبه کل وجه چک هم، چون طرف مدرک یا رسیدی بر پرداخت قسمتی از وجه چک را دارد، پس نمیتوانید کل وجه چک را مطالبه کنید ، و چرا هزینه دادرسی کل وجه چک را متحمل شوید!!!!!!
پس بهتر است درصورت عدم پرداخت الباقی بدهی ، فقط نسبت به باقیمانده وجه چک اقدام کنید

سلام خیر خیانت در امانت محسوب نمیگردد لیکن هزینه دادرسی برمبنای کل مبلغ میبایست پرداخت شود .در صورت ارائه مستندات پرداخت صرفا مانده طلب محکوم خواهند شد

سلام به نظر نمی‌رسد این اقدام خیانت در امانت باشد صرفا پس از طرح دعوا امکان دفاع در خصوص محکومیت کل مبلغ چک برای طرف مقابل وجود دارد

با سلام
خیر خیانت در امانت محسوب نمی شود.

خیر خیانت در امانت نمی باشد و میتوانید مطالبه نمایید.

سلام وقت بخیر
صرفا می توانید تا میزان پرداخت نشده طرح دعوی نمایید و در غیر این صورت می توانند علیه شما طرح دعوی خیانت در امانت کنند.

پرداخت بخشی از مبلغ چک ضمانت می‌تواند نشان‌دهنده پذیرش تعهد توسط ذینفع تلقی شود. این موضوع می‌تواند در اثبات ماهیت امانی چک و تقویت موضع شما در مطالبه مابقی وجه آن مفید باشد. شما به مقدار طلبان از چک اقدام کنید