فروش خانه خارج شده از اوقاف به صورت مبایعه نامه ای چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۶ #23926430

سلام خسته نباشید.ما یک خانه ۶ دانگ سنددار داریم که اون منطقه از اوقاف خارج شده.یک خریدار خوب برای خانه پیدا شده و ما قصد فروش داریم.منتها به صورت مبایعه نامه ای،به ما گفتن که اگر خریدار بخواهد برای سند تک برگ اقدام بکند ما باید وکالتنامه ای به اون بدیم.میخواستم بدونم چه نوع وکالتنامه ای میشه داد که مشکلی احیانا از نظر حقوقی ایجاد نشه و کلاهبرداری صورت نگیره.از اوقاف خارج شده اون منطقه.منتها سند تک برگ هنوز کسی اقدام نکرده.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا وکالت را برای موضوع مورد توافق (اخذ سند تک برگ )اعطا کنید

سلام
در صورتی که وکالت اعطایی منحصرا مربوط به همان ملک فروخته شده باشد، امکان سوء استفاده وجود نخواهد داشت.

سلام
اگر مبایعه معتبر باشد وکالت هم معتبر خواهد بود و وکالت در هر موضوعی از جمله وکالت در اخذ سند می توانید بدهید.