چطور میتونم با مبایعه نامه و ضمیمه وکالت این ملک رو بفروشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #23913595

سلام خدمت وکلای دلسوز و ممنون بابت پاسخگویی
ملکی از شوهرم (متوفی) بهم رسید البته با وکالت وراث به من سند نداره چون ملک تعاونی ارتش هست و با سندهای عادی داخل شهرک توسط شرکتهای زیر نظر ارتش خرید فروش می شه هنوز سنداش آماده نیست ۱۰ سال پیش با وکالت به من تحویل دادن اما الان بعد این مدت که اجاره بوده میخوام بفروشمش این مدت از مادر شوهرم ( یکی از ورثه ) خبری دیگه ندارم. نمیدونم فوت شدن یا نه.
آیا در هنگام فروش با توجه به اینکه سند نداره و معامله درون خود همون شرکت تعاونی هست استعلامی گرفته میشه؟
اگر بشه و ایشون فوت شده باشن و وکالت باطل من یه مبایعه نامه معتبر ازشون دارم که سهم ارثشون که شامل یک ششم هست رو در قبال مبلغی به من فروختن و دیگه بعدها وراث ایشون هیچ ادعایی نمیتونن داشته باشن.
لطفا بفرمایید چطور میتونم با مبایعه نامه و ضمیمه وکالت این ملک رو بفروشم؟
آیا دفترخانه یا خود اون شرکت مبایعه نامه رو قبول داره؟
یا باید توسط وکیل از دادگاه حکم بیارم و چه مدت زمان میبره چون تو فروشش عجله دارم؟
ممنون میشم کمی با جزئیات جوابم رو بدین

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما بر اساس سند وکالتی که دارید می توانید این ملک را به اشخاص دیگر بفروشید. اگر متعاقبا از طرف خانواده شوهر مدعی شدند شما سهم مادر شوهرتان راه به صورت مبلغی مشخص پرداخت کردید و باید در این خصوص جهت اثبات اظهارات خویش مدرکی مثل فیش واریزی و ... داشته باشید. این ملک در محل دفترخانه با سند وکالتی بفروش برسد کاملا قانونی است.