زمین وقفی مشاعی چگونه مزایده و واگذار می گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۹۲۸ #23907

با سلام- حکم مهریه و اعسار قطعی شده است و در مرحله اجرای احکام حقوقی است. بابت مهریه همسرم زمینی ساده از اینجانب توقیف نموده است (5 دانگ). یک دانگ مشاع آن در مهریه همسرم است و قیمت کارشناسی زمین شده است که گزارش کارشناس مورد اعتراض من و زوجه نمی باشد. زمین قولنامه ای است و سند رسمی ندارد. من ادعا نمودم که سه دانگ زمین مذکور وقفی است که قاضی بررسی آن را به کارشناس ارجاع داد و کارشناس رسمی ثبتی دادگستری گزارش نموده است که سه دانگ مشاع زمین مذکور وقفی است و نامه ای که از اداره اوقاف آوردم تصریح نموده که سه دانگ مشاع زمین مذکور وقفی است و ملک وقفی قابل انتقال به غیر نیست. اداره اوقاف منطقه در حال حاضر پذیرفته است که سه دانگ مشاع وقفی در اجاره من است و حتی صورتجلسه نیز با رئیس اداره اوقاف نمودم که در صورتی که سه دانگ وقفی مشاعی از طریق دادگاه به همسرم واگذار نشود به اداره اوقاف مراجعه کنم و مبلغ اجاره بهای پرداختی معوق را که ده ملیون تومان است پرداخت کنم. البته در آن منطقه سه دانگ مشاع اکثر زمین ها وقفی است که فردی حدود صد سال پیش نصف زمین های آن منطقه را وقف نموده است. حال قاضی بر اساس مر قانون چگونه باید مزایده را اجرا کند با توجه به آنکه سه دانگ مشاعی زمین وقفی بوده و افراز هم نشده است؟ آیا می تواند بدون در نظر گرفتن وقفی بودن کل 5 دانگ را به مزایده بگذارد؟ با سپاس

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان نقل و انتقال ملک رهنی وجود نداردو تنها پس از افراز ملک و مشخص شدن سهم مشاع و مفروز میتوان نسبت به فروش یک دانگ اقدام نمود.

با احترام