آیا پدرم به واسطه تقریبا ۲۵ سال کشت بر روی این زمین آیا می تواند ادعائی نسبت بدان داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۲ #23881171

پدر بزرگ بنده در مراسم خواستگاری مادرم اظهار کرد که حدود ۲۰۰۰ متر زمین زراعی کشاورزی برای کاشت برنج به پدرم می دهد این ماجرا تقریبا برای ۲۵ سال پیش است از آن زمان تا سال قبل پدرم زمین را کشت می کرد و از برنج استفاده می کرد و مسلما پول اجاره ای نمی داد.اما مسئله اینجاست که حتی پدرم اجاره نامه هم از پدربزرگم در طول این سال ها نداشت تا سال قبل که با هم مشکل پیدا کردند و پدر بزرگم تصمیم گرفته تمام زمین ها را بفروشد و سهمی به پدرم ندهد سوال من این است که آیا پدرم به واسطه تقریبا ۲۵ سال کشت برروی این زمین آیا می تواند ادعائی نسبت بدان داشته باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع در قانون به عنوان هبه تلقی میگردد واهب در صورتیکه مال مورد هبه به غیر منتقل نشده باشد میتواند از هبه رجوع کند ایام کشت از طریق پدر شما دلیلی بر مالکیت ایشان نیست علی الخصوص که هیچ سند و مدرکی که دلالت به انتقال به ایشان داشته باشد موجود نیست