میتوانم جهت تغییر به نامی که هم هویت فارسی را حفظ بکنند و هم در فرانسه متداول باشه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۹ #23864116

وقت بخیر
من برای مهاجرت به کشور مورد نظرم ( فرانسه ) باید نامم رو تغییر بدهم حداقل نام کوچیک، در زبان فرانسه معنی کلمه یا چیز خاصی نیمدهد ولی بد تلفظ شده و حرف اول ان خوانده نمیشود باتوجه به اینکه نامم غیر مذهبی هست میتوانم جهت تغییر به نامی مثل رز یا این دسته نام هاییی که هم هویت فارسی را حفظ بکنند و هم در فرانسه متداول باشه؟! مشکلی برای مدارک تحصیلی و غیره مثل پاسپورت و شناسنامه پیش نمی اید؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغییر نام امکانپذیر است ‌‌..

با سلام
امکان تغییر وجود دارد

با درود امکان تغییر وجود دارد خیر مشکلی نیست

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام
بله در صورتیکه فراوانی نام دوم بیشتر از نام اول باشد میتوانید اقدام به تغییر نمایید.

با سلام
شما میتوانید اقدام به تغییر نام کنید
ولی تایید نامی که مد نظر شماست بسته به نظر اداره ثبت احوال است
البته نمی توانند بدون دلیل موجه مخالفت کنند

با سلام
هر شخصی در طول عمر خود میتواند یک بار اقدام به تغییر نام یا نام خانوادگی خود نماید لذا برای این امر بایستی از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید و بر حسب بخشنامه اداره ثبت احوال مبنی بر امکان نام گذاری مورد نظر شما موافقت یا عدم موافقت با نام مورد نظر شما با اداره ثبت احوال است .